Hirdetés

Fortnite - iszonyatos árakon mennek el a dobozos példányok

|

A gyűjtők igyekeznek beszerezni minden darabot a játékból, ami egyébként már csak digitálisan kapható.

Hirdetés

Az Epic Games már nem gyártja a Fortnite dobozos változatait, mivel leginkább az ingyenesen letölthető Battle Royale-ra és a digitálisan, fizetős formában elérhető Save the Worldre koncentrálnak. Éppen ezért lódultak meg az árak a piactereken.

Hirdetés

Az Ebay és Amazon felületein rengeteg példányt lehet még találni a játékból, a többségük pedig jelenleg 100-200 dollár közötti áron várja a vásárlóit. A gyűjtők ki is fizetik az árát, de sokan számítanak arra is, hogy a Fortnite hisztéria miatt idővel nagyot fog ugrani a fizikai példányok értéke, így befektetésként szerzik be őket.

Utóbbi egy nem feltétlenül rossz stratégia: a League of Legends esetében is hatalmasat nőtt a dobozos verziók ára, melyek exkluzív skineket is rejtenek a csicsás dobozon túl. Ha a Fortnite népszerűsége fennmarad, akkor várhatóan ennek a játéknak is brutális ára lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)