Hirdetés

Fortnite - közeleg a Halloween esemény

|

Az Epic versekkel és képekkel készít fel minket a rémálmok közeledtére.

Hirdetés

A Fortnite idén sem marad majd Halloween esemény nélkül. A Fortnitemares névre keresztelt alkalom kapcsán még ködösek a részletek, de valami biztosan készül. Erre erősít rá a Fortnite Twitteren felbukkant két vers, valamint két kép is.

Hirdetés

A szöveg alapvetően nem túl érdekes, de felszólítja a játékosokat arra, hogy keressenek partnereket. Valamilyen spéci páros módot kapunk majd? Néhány nap múlva valószínűleg ki fog derülni.

A második tweeten egy fura Shadow Stone látható. A kis lila kockák gyakorlatilag egy szellemet csinálnak belőled, ennek pedig valószínűleg fontos szerepe lesz a Fortnitemares esemény alatt.

Mivel már csak alig másfél hét van Halloweenig, nem kell sokat várnunk arra, hogy kiderüljön, mit is tartogat nekünk az idei Fortnitemares. Ti tesztek vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)