Hirdetés

A Fortnite-ban is befolyásolja a fegyverek viselkedését a képfrissítés

|

Hátrányba kerül, aki alacsony fps-sel játszik.

Hirdetés

A napokban derült ki, hogy a PUBG-ben bizonyos fegyverek viselkedése nagyban függ attól, hogy hány fps-sel fut a játék.

Hirdetés

Sajnos mint néhány teszt után kiderült, ez nem a PUBG Corp. játékának sajátossága. Egy streamer, DrLupo abból kiindulva, hogy ugyanaz a motor fut mindkét játék alatt, teszteket végzett a Fortnite-ban, és kiderült (igazából már egy Reddit posztban néhány hónappal ezelőtt volt szó erről), hogy a framerate-től függően változik a tüzelési sebesség. Az Epic már reagált is, dolgoznak a javításon, de nem tudni, mikorra készülnek el.

A probléma nem csak a PC-seket érinti, konzolokon is érzékelhető, illetve mivel mindenki platformtól függetlenül játszhat mindenki mással, ez az összes játékosra hatással van. Remélhetőleg hamar találnak rá megoldást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)