Hirdetés

Fortnite - érkezik a fagyasztó csapda

|

Néhány ügyes adatbányász találta meg az új kütyüt a játék fájljai között, készülhetünk az új hadviselésre.

Hirdetés

Egyre csak bővül a legnépszerűbb battle royale cím, az új szezonban pedig hideg fogadtatásban részesíthetjük az ellenfeleinket.

Hirdetés

A Fortnite-ban már így is számos opció áll rendelkezésünkre az ellenfelek kiiktatásra, hamarosan pedig a Freeze Trappel bővülhet a taktikai repertoárunk. Az eszközre néhány rajongó talált rá a játék fájljai között, ami a leírás alapján az aktiválódás pillanatában egy kisebb sebzést mér a csapdába esett játékosra, utána pedig egy kis időre le is lassítja a préda mozgását. Pontosabbat egyelőre még nem tudni a hatásairól, de azt már sejtjük, hogy defenzíven is egész jól használható cuccról beszélünk.

A Freeze Trap egyébként már régóta a Fortnite alapjátékának, a Save the Worldnek a része, szóval az igazi veteránoknak nem lesz ismeretlen az eszköz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)