Hirdetés

Fortnite - félresikerült az új frissítés telepítése, fél napja állnak a szerverek

|

Az Epic Games néhány más karbantartási munkát is megpróbált elvégezni a Fortnite szerverein, mikor a 2.3-as verziót élesítették, de a művelet félresikerült és a tervezettnél jóval hosszabb szünetre kényszerítette a játékosokat.

Hirdetés

Magyar idő szerint délelőtt tíz óra környékén állította le a Fortnite szervereit, hogy élesítsék rajtuk a 2.3-as frissítést, a leállás viszont a tervezettnél sokkal tovább tart. A készítők először csak arról tájékoztatták a játékosaikat, hogy még muszáj egy kicsit húzni a kényszerszünetet, nemrég viszont azt is megírták, mi sikerült félre.

Hirdetés

Az Epic kifejezetten rövid magyarázatából kiderül, hogy a 2.3-as verzió újdonságainak aktiválása mellett egy, az adatbázist érintő, régóta fennálló hibát is megpróbáltak kijavítani, ez viszont teljesen elrontotta az adatbázist. Ezt követően a Fortnite adatainak visszaállítása sem sikerült elsőre - hogy miért, azt nem tisztázták a készítők, de azt leszögezték, hogy a biztonsági másolat minőségével nincs gond, így nem vesztek el az adataink. Jelenleg elméletileg a második visszaállításon dolgozik a csapat, ám azt egyelőre nem tudják megmondani, mikorra végezhetnek ezzel.

Frissítés: Hosszas küszködést követően, nem sokkal éjfél után sikerült újraindítani a Fortnite szervereit, a játék hivatalos Twitter-fiókja viszont néhány órával később egy újabb üzenetet tett közzé, ami szerint a készítők a 2.3-as frissítéssel beszivárgott bugok javításán fáradoznak. Hiába, szegény embert az ág is húzza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)