Hirdetés

Fortnite - egy perc játékmenet (videó)

|

Az Epic Games free-to-play játékáról, a Fortnite-ról aránytalanul keveset hallunk, de ez az elkövetkezendő napokban változhat. Most például egy új gameplay mutatja meg a lehetőségeinket.

Hirdetés

A tegnapi, az Apple által szervezett WWDC konferencián ismét megjelent az Epic Games, mely eddig mobilos játékait mutogatta (leginkább az Infinity Blade egyes részeit), most viszont a Mac-re is megjelenő Fortnite-tal képviseltette magát. 

Egy nappal az előadás után jött egy egyperces gameplay videó, ami nem ugyanaz, mint az ott bemutatott, ez kevésbé a technikai részletekre, és sokkal inkább a játékmenetre fókuszál. A Fortnite egy free-to-play shooter lesz, amiben nyersanyagokat gyűjtögetve építhetünk magunknak akár egész összetett bázisokat is. Az Epic első saját fejlesztésű Unreal Engine 4-es játéka lesz, már csak emiatt is érdekes. Ősszel indul a kövekező béta, ha felkeltette az érdeklődésetek, készüljetek fel erre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)