Hirdetés

Fortnite - exkluzív kozmetikai cuccokat hozhatnak a játékexpók

|

A felhoztal részét képezi egy Samsung Galaxy Note 9-es skin is.

Hirdetés

Volt már rá példa, hogy a felhasználók nem bírták kivárni a hivatalos bejelentést és idő előtt rábukkantak a játék kliensének rejtett információira (például a Fortnite 5. szezonos frissítésében), most pedig újra megtörtént ez. 

Hirdetés

Adatbányászok kutakodtak kicsit a Fortnite fájljai között és olyan exkluzív kozmetikai cuccokat (speciális spray-eket) találtak, amik a Gamescom és a PAX rendezvények idejére lesznek csak átmenetileg elérhetők. A kölni expó idén augusztus 21. és 25. között kerül megrendezésre, míg a PAX Westet augusztus 31. és szeptember 3. között tartják meg. 

Emellett ráakadtak egy Galaxy névre keresztelt skinre is, amelyet az FNBR Leaks jelentése szerint V-Buck helyett valódi pénzzel vásárolhatunk majd meg. A spekulációk alapján a fájlneve ("sam_galaxy_skin") azt jelezheti előre, hogy az androidos Fortnite ideiglenesen Samsung Galaxy Note 9-exkluzív lesz.

Egyelőre ezekből a részletekből még semmit sem erősítettek meg a fejlesztők, így mindenképpen kezeljétek őket pletykaként. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)