Hirdetés

Fortnite - a következő szezontól nőni fog a gépigény

|

Rossz hír azoknak, akik egy nagyon régi PC-ről nyúzzák a battle royale-t.

Hirdetés

A Fortnite megszületésében az is közre játszott, hogy az Epic az ide bekerülő újításokkal szerette volna szemléltetni, hogy mire is képes az Unreal Engine 4. A battle royale népszerűsége miatt aztán megpróbálták a lehető legalacsonyabban tartani a gépigényt, de most eljött az idő, hogy egy kicsit csavarjanak rajta.

Hirdetés

Megijedni azért nem kell, nem arról van szó, hogy mostantól csak RTX kártyákon fut majd el a játék, de a jövőben nem támogatják majd azokat a videokártyákat, amik túl öregek a DirectX 11-hez. Mivel hosszú évek óta nem gyártanak ilyen kártyákat, tényleg csak a nagyon régi gépek tulajdonosainak kell elgondolkozni a gépfrissítésen.

A váltásnak az az oka, hogy a játék még optimalizáltabb lehessen azok számára, akik nem 10 évvel ezelőtt vettek utoljára PC-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)