Hirdetés

Fortnite - visszatértek a többször használható siklók

|

Kisebb megkötésekkel, de ismét át lehet majd szárnyalni a pálya felett meccs közben.

Hirdetés

Az Epic Games kísérletezgetett már egy ideje a glider újrahasznosításával, de ezúttal úgy érzik, hogy megtalálták a tökéletes megoldást, és teljes erővel visszahozták a redeploy lehetőségét.

Hirdetés

A 7.20-as Fortnite frissítéssel bekerült a Glider Redeploy, ami elfoglal egy tárgyhelyet, és ugyan úgy lehet majd szerezni belőle, mint bármilyen más fegyverből vagy kütyüből (dobozok, automaták, lámák stb.). Külön kiválasztani nem kell majd a tárgyat a glider használatához, de egy használat egy töltést le fog vonni a készletünkből - kivéve kilövőről és rifttel indítva.

Meglátjuk, hogy a közösség hogyan reagál majd a változásra. Egyelőre jól hangzik az extra repülési lehetőség, de hogy ennek milyen hatásai lesznek a meccsekre, az csak idővel fog kiderülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)