Hirdetés

Fortnite - a gumikacsás kihívás nehezebb, mint az Epic gondolta

|

A Fortnite nyári eseményének legnagyobb mészárlását okozta a kis sárga gumiszörny.

Hirdetés

A Fortnite 14 napos nyári bulijának egyik utolsó kihívása, hogy meg kell találni egy apró gumikacsát a pályán. Mint kiderült a kacsát csak egy valaki szedheti fel, és abban a pillanatban, hogy megközelíted a cuccot, nagyjából 40-en fognak hátba lőni, mivel ők is a kacsát akarják.

Hirdetés

Komoly feszültséghez vezetett a nyekergő apróság, ami az elején ugyan vicces, de akik sokadszor szívnak vele, annak inkább fájdalmas. Erre még rátesz egy lapáttal, hogy vannak, akik szándékosan szétverik a kacsát rejtő kádat, és ezzel megsemmisítik a gumikacsát is. Az Epic Games változásokat tervez, a közeljövőben, de ennek részleteit egyelőre nem ismerjük.

A kihívásért egyébként egy lobby zene jár, így sokan rápörögtek a kacsa keresgélésre. A legtöbben azt javasolják, hogy LTM játékmódokban próbáljuk levadászni az apróságot, ott ugyanis kevesebb a játékos.

Ha ti is kacsavadászatra mennétek, akkor érdemes lehet a 12 fős Surfing móddal próbálkozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)