Hirdetés

Fortnite - elrajtolt a halloweeni esemény

|

Három limitált ideig elérhető játékmóddal csaphatunk bele az ünnepi mókába.

Hirdetés

Mozgalmas időszakon van túl az Epic Games közismert battle royale őrülete, hiszen akkora felhajtást kerítettek a Chapter 2 indulásának, hogy a játék számos rekordot is beállított. Persze ezzel még nincs vége az újdonságok sorának, most éppen a halloweeni ünnepre készültek speciális tartalmakkal.

Hirdetés

A stúdió idén is elhozta a Fortnitemares nevezetű eventet, amelynek keretében ezúttal három limitált ideig elérhető játékmód áll a játékosok rendelkezésére október 29. és november 4. között: az egyik a Storm King, amelyben az említett boss várja, hogy megmutassák neki, ki az úr a szerveren (ez mellesleg átmenetileg nem elérhető egy hiba miatt), a másik kettő pedig két közösség által készített mód, a Gun Fright és a Mansion of Power. Ha tematikus kihívásokra vágytok, akkor érdemes részt venni az eseményekben, hiszen kísértet járta bútorokat pusztíthattok, ládákat kereshettek egy szellemvárosban vagy éppen meglephetitek a gyanútlan játékosokat egy rejtekhelyből előugorva. 

A kihívások teljesítésével Halloween-témájú kozmetikai cuccokat oldhattok fel, mint amilyen Storm King legyűréséért járó Storm Sail esernyő, a boltban pedig már elérhető a Cryptic Curse Bundle (Phantom Outfit, Time Keeper Back Bling) is, amelyek variációi szintén feloldhatóak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)