Hirdetés

Napi büntetés: ez a házilégy jobban tolja a Fortnite-ot mindannyiunknál

|

Larry napközben általában szunyókál, a lábát dörzsöli vagy éppen szemetesek körül repked, de esténként beugrik egy-egy meccsre, hogy földig alázzon mindenkit. Ismerkedjetek meg Larryvel, a léggyel.

Hirdetés

Láttunk már fidget spinnerrel irányított Genjit és banánokkal rongyoló Destiny játékost, de ez mind semmi, ahhoz a sráchoz képest, aki kedvenc házilegyét "ültette" a kontroll elé.

Hirdetés

A redditre került fel egy videó, mely egyszerűen csak a "Szent sz*r, a házilegyemnek meglett az első győzelme!" címet viseli. A videóban láthatjátok, ahogy Larry minden erejét bevetve, sebészi pontossággal szedi le utolsó ellenfelét, ezzel szerezve meg első Fortnite győzelmét. Szép munka, Larry!

Ha a videó nem jelenne meg rendesen, akkor ide kattintva is eléritek. 

holy shit my pet fly Larry just got his first win! from r/FortNiteBR

Viccet félretéve (már, ha ez egyáltalán lehetséges) nem is tudom mi az érdekesebb: az, hogy valakinek ez eszébe jutott vagy az, hogy valakinek sikerült egy zsinórt kötnie a légyre.

Várjunk csak, mi van ha tévedek? Az is előfordulhat, hogy én éltem eddig abban a hamis hitben, hogy az állatok nem igazán tudnak játszani. Kutakodtam kicsit és újabb cáfolatot találtam. Nézzétek meg az alábbi videót, melyben saját szemetekkel láthatjátok, ahogy jófiú módjára a kutyusnak is sikerült bezsebelnie első győzelmét. Szegény pára nem is tudja mit csináljon örömében, annyira megmámorosította a dicsőség.

Na, megyek is beszélek a macskáimmal, hogy hozzanak már össze pár győztes kört nekem is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)