Hirdetés

Rejtélyes hóviharok tombolnak a Fortnite-ban

|

Sokan azt gondolják, hogy a furcsa időjárás egy újabb esemény előfutára lehet, de erre egyelőre még semmilyen bizonyítékot nem találtak.

Hirdetés

Az Epic Games előszeretettel rejt el mindenféle nyomot a pályán, melyek sokszor egy-egy új eseményre utalnak. Ez persze arra sarkallja a játékosokat, hogy árgus szemekkel lessék a pálya változásait, hátha felfedeznek valami arra utaló nyomot, hogy mire készülnek a fejlesztők. Ezúttal furcsa hóviharok bukkantak fel a pályákon, és felmerült a gondolat, hogy a téli  hangulat előidézésén kívül esetleg egyéb jelentősége is lehet a furcsa időjárásnak.

Hirdetés

Aki megfordult az utóbbi időkben a Fortnite Chapter 2 pályáján, az találkozhatott azzal, hogy egyszer csak elsötétül az ég, a látóhatár elképesztően lecsökken és hózivatar képében szakad ránk a téli förgeteg. Pár pereces tombolás után csitul az égszakadás, földindulás, de behavazott tájat hagy maga mögött. A furcsa meteorológiai jelenséget a Fortnite legtöbb módjában megtalálhatjuk, és mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül csap le. 

A játékosok már elkezdtek találgatni, hogy vajon mire utalhatnak a viharok, de egyelőre nem sikerült mögöttes jelentést párosítani hozzájuk. Az éppen aktuális szezon februárban ér véget a szervereken, így legkésőbb akkor kiderül, hogy mire utalgathattak a fejlesztők, de persze az sem kizárt, hogy mindössze a játékmenetet szerették volna feldobni egy kicsit. 

Nektek mi volt a kedvenc utalásotok, amit a fejlesztők rejtettek el egy videojátékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)