Hirdetés

Fortnite - kikerült az Infinity Blade, az Epic átértékeli a Mythic tárgyakat

|

A sok vita középpontjában álló legendás pengét inkább kivették. Legalábbis egy időre.

Hirdetés

A Fortnite-ba bekerült Infinity Blade ugyan egy nagyon laza ötlet volt, és tényleg menő érzés volt lengetni, azok számára kevésbé volt szórakoztató, akiknek a tulajdonosa ellene kellett helyt állniuk.

Hirdetés

Tegnap még az Epic Games egy blogposztban taglalta a nerf ötleteiket a kard kapcsán, de mára inkább úgy döntöttek, hogy kiveszik a cuccot.

"Elbénáztuk, és túl erős formában/lehetséges ellenlépések nélkül adtuk ki az Infinity Blade-et. A kard bekerült a Vaultba, mi pedig átértékeljük a Mythic tárgyakkal kapcsolatos ötleteinket. Köszönjük, hogy figyelmeztettetek minket a problémára!"

Az Infinity Blade volt az első várhatóan érkező Mythic tárgyak sorában. Egy iszonyatosan erős cuccról van szó, ami megnöveli a lehetséges maximum életerőnk és pajzsunk számát, illetve átvág mindenen, épületeket is beleértve. Ez gyakorlatilag értelmetlenné tette az építkezést, és egy jobb játékos megállíthatatlan lett a fegyverrel.

A "Vaultba kerülés" azt jelenti, hogy az Epic elrakta a kardot a fiókba, és majd ha rendesen átdolgozták, akkor a jövőben talán egyszer visszahozzák. Szerintetek jó döntés volt ez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)