Hirdetés

Fortnite - ne dőlj be az ingyen V-Buckot ajánló oldalaknak

|

Az Epic Games minden játékosát arra figyelmeztette, hogy akármilyen jól is hangzik, azok az oldalak, amik ingyen ajánlják a Fortnite prémium fizetőeszközét, valamilyen módon biztosan át akarják őket verni.

Hirdetés

Az ingyen is játszható Fortnite mikrotranzakciói nem kevés pénzt hoztak eddig az Epicnek - amiből elég sokat vissza is forgatnak a játékba. Persze akadnak bőven, akik ugyan fizetni nem szeretnének, de a prémium kozmetikai cuccokra fáj a foguk. A játék készítői viszont arra figyelmeztetik őket, hogy az oldalak, amik azt ajánlják, hogy fizetés nélkül szerezhetnek V-Buckokat rajtuk keresztül, minden esetben hazudnak.

Hirdetés

Amellett, hogy egy Twitter-üzenetben hangsúlyozták, hogy a Fortnite prémium fizetőeszközét csak a játék vagy a stúdió oldalán keresztül lehet hivatalosan megvásárolni, a játékkal kapcsolatos biztonsági emlékeztetőjükben is kitértek a csaló oldalakra.

"Mis is láttuk ezeket az oldalakat, ahogy Ti is. Csak rájuk kell kattintanod, beírnod a felhasználóneved, esetleg megválaszolnod egy-két kérdést egy felméréshez, aztán annyi ingyen V-Buckot kapsz, amennyit csak szeretnél. Ezek az oldalak nem igaziak. Vagy azt szeretnék, hogy beírd a fiókod adatait (hogy aztán beléphessenek és a nevedben vásárolhassanak), vagy arra kérnek, hogy hirdetési linkekre kattints, hogy így jussanak hirdetési bevételekhez. De semmilyen körülmények között nem adnak V-Buckokat. A jogi csapatunk folyamatosan dolgozik rajta, hogy levadássza ezeket az oldalakat. Ha viszont mégis kipróbáltad volna valamelyiküket az elmúlt időszakban, arra biztatunk, hogy minél előbb változtasd meg a jelszavad."

- írták a posztban.

Emellett azzal kapcsolatban is óva intették a Fortnite játékosait, hogy fiókjukat eladják, vagy accountot vásároljanak, sőt, néhány magától értetődő tanács mellett a posztban azt sem javasolják, hogy megosszák mással a fiókjukat. Ez utóbbit azért sem javasolják, mert ha más csal a fiókunkkal, az nem jelent felmentést és ugyanúgy kitiltásra kerülünk. A fentiek ellenére persze rengeteg weboldal kering a neten, ami ingyen V-Buckokat kínál, illetve a YouTube-on is több mint háromszázezer videót találhat, aki arra keres rá, hogyan szerezhetne a fizetőeszközből anélkül, hogy elő kéne vennie a bankkártyáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)