Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - az új közlekedési eszköz teljesen megváltoztathatja a játékot

|

Egyelőre nem tudni pontosan, hogyan fogja befolyásolni a játékmenetet az eszköz, de valószínű, hogy ezentúl gyakrabban kell majd a fejünk fölé nézni.

Hirdetés

Az Epic Redditen jelentette be a Fortnite következő frissítését, ami többek között egy jetpacket fog tartalmazni. Egy mondatocskán kívül semmi konkrétat nem árultak el, így mindenki nekiállt teóriákat gyártani az eszköz működése kapcsán.

Hirdetés

A videojátékokban már rengeteg különféle jetpackkel találkozhattunk, így kíváncsian várjuk mivel készül az Epic, hiszen egy ilyen tárgy hamar felrúghatja a játék egyensúlyát.

Az első faktor, ami szóba jön, az a tárgy gyakorisága. Vajon minden második házban találkozhatunk vele vagy pedig hasonlóan ritka tárgy lesz, mint pl. a bokros álcaruha? Ha a fejlesztők nem akarnak sci-fi filmeket megszégyenítő légicsatákat, akkor az előbbi megoldás lehet a legmegfelelőbb.

Komoly kérdéseket vet fel a jetpack használatának ideje is. Vajon csak egy nagyobb ugrás erejéig tudjuk használni vagy folyamatosan a levegőből darálhatjuk a többieket? Esetleg valamiféle üzemanyaggal működik, amit a pályán szedhetünk össze? 

Mivel a fejlesztők korábban megemlítették, hogy nem pay-to-win játékot szeretnének csinálni a Fortnite-ból, ezért az legalább biztos, hogy mindenki által hozzáférhető tartalomról beszélünk.

Bár még távol vagyunk április 1-től, de remek poén lenne az Epic részéről, ha kiderülne, hogy a jetpack csak egy egyszerű kozmetikai módosítás és nincs semmiféle játékbeli haszna.

Ti milyen jetpacket látnátok szívesen a Fornite-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)