Hirdetés

Fortnite Battle Royale - a következő nagy esemény a Jurassic Worldhöz kapcsolódik?

|

Több jel is arra mutat, hogy hamarosan egy újabb ismert franchise keveredik majd az Epic játékával.

Hirdetés

Nemrég összeállt a Marvel és az Epic Games, és elhozták Thanost a népszerű játékba, ez pedig eléggé feldobta a battle royale meccseket. Azonban most nagyon úgy tűnik, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború mellett egy újabb filmből merítenek ihletet a srácok.

Hirdetés

Ha nyitott szemmel jártok a Fortnite Battle Royale pályáján, és két ellenfél likvidálása között van egy kis időtök körülnézni, akkor elég különös dolgokat találhattok. Például nemrég megjelent egy óriási lábnyom Snobby Shores-tól délre, amit jó eséllyel egy dinoszaurusz hagyhatott ott.

Aztán érdemes még megemlíteni a meteor becsapódásának helyét is, ugyanis a Dusty Divot nevű helyen található egy fényesen világító kő, ami sokak szerint igazából egy tojás lehet.

Ezek alapján eléggé valószínűnek tűnik, hogy a következő nagy durranás kapcsolódik majd valahogy a dinoszauruszokhoz. Ha pedig figyelembe vesszük, hogy júniusban debütál a Jurassic World: Bukott birodalom, akkor könnyen elképzelhető, hogy lesz valamilyen kollaboráció az Epic Games és a film készítői között.

Szerintetek is valami ilyesmire utalhatnak ezek a nyomok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)