Hirdetés

Fehér karácsony lesz a Fortnite-ban?

|

Felbukkant egy nagyon lassan közelítő, gyanús felhő a Fortnite térképének szélén. Ez és néhány apró utalás sejteti, hogy hóvihar közeleg.

Hirdetés

A tavaly karácsonyi esemény meglehetősen szolid volt, de azóta a Fortnite fejlesztői kicsit felpörögtek és egyre őrültebb ötletekkel dobják fel a játékosok mindennapjait. A rajongók fehér karácsonyt akarnak, és lehet, hogy meg is kapják.

Hirdetés

Az erre utaló első nyom egy gyanús felhő, ami a semmiből bukkant fel a térkép szélén. A közelgő jelenség valószínűleg a jelenlegi szezon lassan esedékes végét hirdeti.

Nemrég az Epic Games egy új skincsomaggal, a Deep Freeze Bundle-lel is jelentkezett. Ezt a játék Switch, PS4 és Xbox One verzióinak bolti kiadásával lehet beszerezni.

Mindezek mellett ott a tény, hogy a játék e heti kihívásának teljesítéséért járó kinézetének picit fagyosak a kezei. A robot által kivilágított térképen egyébként pont az a terület látható, ahol jelenleg a felhő tanyázik.

Persze ezek a jelek nem feltétlenül jelentik azt, hogy hó közeleg. Az Epic Games nagyon szeret játszadozni a közösséggel, aztán beledobni őket egy tér-időn átívelő kalandba. Ettől függetlenül a karácsonyi szezon és a felbukkant apró nyomok gyanúsan összepasszolnak. Mi örülnénk ha behavazódna a pálya. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)