Hirdetés

Így tudsz karácsonyfának öltözni a Fortnite-ban

|

Az ünnepek alatt a Winterfest Cabinban jó pár ajándékot behúzhatunk, ezek között pedig van egy igen egyedi skin, aminek a megszerzése talán nem a legegyértelműbb.

Hirdetés

Az Epic Gamesnél nagyon odafigyelnek arra, hogy a játék tartalmaival igazodjanak az aktuális trendekhez, eseményekhez. Ezúttal egy teljes kunyhót töltöttek meg ajándékkal a fejlesztők, hogy méltóképpen megünnepeljek a karácsonyi időszakot. Ezek között akad egy igen menő skin, ami karácsonyfává változtatja a karakterünket, ennek megszerzéséhez viszont kicsit kutakodnunk kell az ünnepi helyszínen.

Hirdetés

Az adatbányászok már pár hete kiderítették, hogy az Epic készült egy karácsonyi skinnel, így joggal kérdezhetik a játékosok, hogy hogyan lehet beszerezni az ünnepi külsőt, hiszen az ajándékok között nincs ott. Ha már minden dobozt kibontottatok a Winterfest Cabinban, akkor érdemes még a szoba jobb sarkában felállított karácsonyfát is megvizsgáljátok. Ha ezt megteszitek, akkor megnyílik az opció, amivel a fát is "kinyithatjátok", ezzel pedig azonnal fel is ajánlja a játék a skint.

Fontos, hogy a kibontás után szükség van egy Fortnite present tokenre, ha szeretnétek a ruhatáratokba a tűlevelekkel díszített szettet, tehát aki mindenképp karácsonyfaként szeretne rohangálni, az tegyen félre egyet ehhez is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)