Hirdetés

Fortnite - az Epic leállíttatta a legnépszerűbb szivárogtató oldalt

|

A cég képviselői szerint a szivárgások negatív hatással voltak mind a játékosokra, mind a fejlesztőkre.

Hirdetés

A világhódító battle royale játék folyamatosan kapja az új tartalmakat, ám azok a legritkább esetben érték meglepetésként a rajongókat - ezért lépett közbe az Epic.

Hirdetés

Az FNBRLeaks nevű csoport, akik Twitteren, Discordon és YouTube-on egyaránt idő előtt lerántották a leplet a Fortnite érkező tartalmairól, bejelentette, hogy a játékot fejlesztő Epic Games ügyvédjének a felszólítására minden közösségi felületről eltávolítják a felhasználói profiljukat. Az FNBRLeaks egyik üzemeltetője, Preston azt is hozzátette a közleményben, hogy a felszólítás teljesítésével elkerülték a további jogi következményeket.

A csapat Discord csoportjában előkerült egy kép, ami elvileg az Epic hivatalos felszólítását tartalmazta. Az elsődleges indoklás inkább etikai, mintsem anyagi károkozást említ, a levél szerint Preston "több millió játékos szórakozását tette részben tönkre, emellett pedig negatív hatással volt azokra, akik keményen dolgoznak a Fortnite legfrissebb tartalmain". Továbbá Preston életkora is szerepet kapott a levélben, miszerint az sem menti fel őt mindez alól, hogy még csak tinédzser.

A csoport egyébként a Digital Millennium Copyright Actet és az Epic felhasználókra vonatkozó szerződését is megsértette a Fortnite tartalmainak jogtalan megjelenítésével. Mit gondoltok, olcsón megúszta az FNBRLeaks az ügyet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)