Hirdetés

Elindult a 2020-as év első Fortnite eseménye, a Love and War

|

Tegnap kezdetét vette az év első komolyabb bulija, ami egy izgalmas, új játékmódot is hozott a számtalan kozmetikai apróság mellett.

Hirdetés

Tegnap indult és egészen február 17-ig tart majd a Love and War, a legújabb Fortnite esemény. Az Epic Games idén úgy döntött, hogy a Valentin napot valami komolyabbal ünnepli meg, ezért a szerelem nevében berakta a Search and Destroy játékmódot. Igen, jól sejtitek: az elnevezés a Call of Duty-ból származik.

Hirdetés

Az új, limitált ideig elérhető mód lényege, hogy van egy támadó és egy védő csapat. A támadóknak le kell rakniuk egy bombát az A vagy B pontra, a védekezőknek ezt meg kell akadályozniuk, vagy hatástalanítaniuk kell a már aktivált bombát. Egy menet több körből áll, a körök alatt pénzt gyűjthetünk, amiből komolyabb felszerelést vehetünk.

A Search and Destroy módhoz rengeteg küldetés és skin tartozik, melyeket érdemes lesz behúzni. Ha mostanában nem jártatok a Fortnite-ban, akkor nézzetek vissza, mielőtt lemaradtok az ingyen tárgyakról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)