Hirdetés

Hát persze, hogy már Mario Kartozni is lehet a Fortnite-ban

|

A Playground Mode új lehetőségeket nyitott meg a játékosok előtt, akik szabadjára is engedték a fantáziájukat.

Hirdetés

A napokban végre elérhetővé vált az időszakos Playground Mode, ami lehetővé teszi a játékosok számára, hogy gyakorlatilag korlátok nélkül építkezzenek (legalábbis ami a nyersanyagokat illeti, hiszen időnek azért szűkén vannak a rajongók). 

Hirdetés

Néhányan természetesen azonnal arra gondoltak, hogy a nemrég berakott bevásárlókocsikkal milyen jó versenyt lehetne csinálni, és el is kezdték megépíteni a versenypályákat, amikhez képest a Rainbow Road egy aprócska terepasztal.

We made Mario Kart in Fortnite from r/FortNiteBR

Mario just made its way into Fortnite from r/FortNiteBR

Néhányan persze azonnal felhívták rá a figyelmet, hogy a kocsikba egy második ember is befér, aki bombákkal dobálhatná az ellenfeleket. Lehet, hogy valami ilyesmi lesz a Fortnite következő nagy dobása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)