Hirdetés

Fortnite - így kell a játékban elhívni egy lányt a bálba

|

Amerikában nagy feneket kerítenek a bálozásnak, egy lelkes gamer pedig még a kedvenc játékát is bevetette, hogy kreatívan hívhassa el szíve hölgyét.

Hirdetés

Gőzerővel dübörög az Epic Games gyűjtögetős túlélőjátéka, a Fortnite, amely már népszerűbb, mint a Minecraft és a Battle Royale módja már a saját rekordjait döntögeti. Nem véletlen hát, hogy a játékosok is kiaknázzák a benne rejlő kreatív lehetőségeket. 

Hirdetés

Az egyik Reddit felhasználó, bizonyos NavyPython nemrég rögzítette az egyik meccs legemlékezetesebb pillanatát, amikor játékostársa ötletes módon kérdezte meg a barátnőjétől, hogy elmegy-e vele a bálba. A Fortnite egyik különlegessége (ami miatt sokan inkább ezt választják a PUBG helyett), hogy lehet benne építkezni, a játékos pedig fadeszkákból rakta ki a "PROM?" (BÁL?) betűket. Íme: 

Asked my girlfriend to prom in Fortnite (she liked it btw) from r/FortNiteBR

Persze nem a világ legnagyobb rizikója a saját barátnődet elhívni valahová, viszont ettől függetlenül roppant aranyos dolog és mint utólag kiderült, a lánynak is bejött a felkérés módja, szóval win-win.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)