Hirdetés

Fortnite - még idén megjelenhet az Epic különös shootere?

|

Eredetileg már 2015-ben el kellett volna érnie a nyílt béta fázist, azonban az Epic Games free-to-play lövöldéje, a Fortnite még mindig nem tart ott. Legalább már látjuk az alagút végét.

Hirdetés

Az Epic Games free-to-play gyűjtögetős túlélőjátékában az akció keveredik majd az építkezéssel, egyedi karakterekkel kell nyersanyagokat gyűjtögetnünk és akár durvább bázisokat is felhúzhatunk, ráadásul mindezt az Unreal Engine 4 ereje teszi lehetővé. 

Korábbi előzetesünkben minden fontos részletet elolvashattok a játékról, azonban a leglényegesebb információ - a Fortnite megjelenése - még ismeretlen. Vagy mégsem? A PC Gamer szerint Tim Sweeney, a vállalat alapítója a GDC 2017 közönségének azt mondta, hogy játékuk várhatóan még idén meg fog jelenni, ugyanakkor a Polygon értesülései szerint ez túlságosan is optimista becslés, mivel a nyílt béta a következő 12 hónapban rajtolhat el. Mindebből kiindulva lehetséges, hogy az Epic a következő 9 hónap során a Fortnite bétáját és a premierjét is le szeretné zavarni? Nem ördögtől való gondolat. 

Jelenleg hat játékot is fejleszt az Epic Games egyszerre, szóval valahol érthető, hogy miért haladnak olyan lassan a Fortnite munkálatai, ugyanakkor az E3-on örömmel vennénk végre egy hivatalos bejelentést, hogy mikor kezdődik meg a bétatesztelés. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)