Hirdetés

Fortnite - már Michael Jordan módjára is ugrálhatsz

|

Az Epic Games egy pillanatra sem lazít, máris itt a következő őrület.

Hirdetés

Alig néhány nappal ezelőtt tért vissza John Wick a játékba, a legújabb frissítéssel már élesedett is egy mód, aminek különösen örülni fognak a kosárlabda és Michael Jordan rajongói.

Hirdetés

Ezúttal a kreatív módot szeretné kicsit népszerűsíteni az Epic. Építettek is néhány pályát, amikben nyilván Michael Jackson szellemiségéhez igazodva minél több időt kell a levegőben töltenünk, és ott különböző dolgokat csinálni. Michael Jordan skin sajnos nincs, de rengeteg kozmetikai cuccot be lehet zsákolni.

Emellett bevezetésre került a Hot Spot feature a battle royale módba, aminek köszönhetően minden meccsen esz legalább egy olyan zóna, ahol extra loot drónok jelennek meg értékes cuccokkal. Mintha ezt a feature-t is láttuk volna már valahol.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)