Hirdetés

A Fortnite-ban is megépült az Ezeréves Sólyom

|

A Fortnite kreatív módjának rajongója nem csak a hajó külsejét, de belsejét is a lehető legpontosabban modellezte le.

Hirdetés

A Fortnite kreatív módjának megjelenése után számítottunk rá, hogy előbb-utóbb is jönnek majd az elképesztő építmények. MakaMakes pedig jött, és egyből igazolta a gyanúnkat egy nagyon menő Ezeréves Sólyommal.

Hirdetés

Az egy dolog, hogy az alkotó kívülről lemásolta a Star Wars franchise egyik legismertebb hajóját, de az űrjármű belsejét is igyekezett a lehető legpontosabban lemodellezni. Nyilván a Fortnite Creative eszköztárának megvannak a határai, de még így is lenyűgöző munkát végzett (főleg a pilótafülkével).

Ugyan a Fortnite Creative lehetővé teszi, hogy a megosztott pályakódon keresztül meglátogathassuk egy-egy játékos alkotását, sajnos MakaMakes még nem hozta nyilvánosságra a Falcon kódját. Remélhetőleg a jövőben elérhetővé teszi majd ezt is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)