Hirdetés

Jön a Ninja Fortnite skin, ma estétől lesz megvásárolható

|

Kell még végtelen pénz? Csinálj ismert közösségi arcoknak saját Fortnite skint! A sort Ninja nyitja a kék hajas, kék pulcsis szerelésével, az Epic pedig ma este is aranyban fürdik majd.

Hirdetés

Ninja korábban azt ígérte, hogy lesz egy nagy bejelentése a héten. Az ígéretét tegnap este beváltotta, amikor is közölte a világgal, hogy saját skinje lesz a Fortnite-ban. Az Epic Games belekezdett egy új Fortnite skin vonalba, melynek darabjait a játék streamerei, tartalomgyártói és zenészei inspirálták. Az első Ninja skinje lesz, ami ma fog bekerülni a bolt kínálatába.

Hirdetés

A bejelentés után az Epic Games még gyorsan ráerősített az Icon Series termékvonalra, azt ígérve, hogy Loserfruit és TheGrefg lesznek a következőek, akik saját skineket kapnak.

A Ninja skinhez egyébként jár majd egy Katana páros is, hogy a favágást és a téglagyűjtögetést is stílusosan folytathassuk. Ha valakinek éppen ez hiányzik a boldogsághoz (mert a Ninja képregény már megvan persze), akkor le lehet csapni rá ma estétől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)