Hirdetés

Van esély rá, hogy Switchre megy a Fortnite

|

Egyelőre nincs hivatalos bejelentés, de az Epic Games egyik vezetője nyitott az ötletre.

Hirdetés

Már a Fortnite PVE részének megjelenésekor is többször felmerült, hogy ez a játék akár a Nintendo Switchre is beköltözhetne. A Battle Royale modul berobbanása óta megnőtt az érdeklődés, ezzel együtt pedig a Switch verzióra vágyó játékosok száma is.

Hirdetés

Egy rajongó Twitteren kezdte el faggatni az esetleges megjelenésről az Epic Games kreatív vezetőjét, Donald Mustardot, aki készségesen válaszolt is:

Donald válasza szerint remélhetőleg egyszer eljön a pillanat, hogy Switchre vihetik a Battle Bus-t. Ez persze nem egyenlő egy hivatalos bejelentéssel, de az mindenesetre biztató, hogy az Epic vezetőségében már aktívan foglalkoznak a lehetőséggel. Vagy csak céges policy a mindenre nyitott válaszadás, de mi azért reménykedünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)