Hirdetés

Fortnite - kiszivárogtak a közelgő különleges kinézetek

|

Japán varázsa és a mágia járja át az új skinek hangulatát.

Hirdetés

Ahogy az lenni szokott, az új frissítéssel együtt a közelgő skineket is előbányászták a rajongók.

Hirdetés

A mai nap került ki a legfrissebb, v6.30-as frissítés részletes leírása, ezzel együtt a karakterek hamarosan érkező kinézetei mellett az új sikló, hátizsák és csákány skinek is kiszivárogtak. Az új kozmetikai elemek a Fortnite hangulatához híven most is legalább annyira változatosak, mint amennyire színesek.

Karakterünk nemsokára pálcát ragadhat és varázslónak vagy épp boszorkánynak állhat, de bőrkabátos punkként is hajthatunk majd a végső győzelemre:

A meccs eleji landolást megkönnyítő siklók is kaptak néhány új variációt, beleértve egy repülő halat és egy borzasztó lelkes csirkét:

A feneketlen hátizsákunknak is új dizájnt kölcsönözhetünk. Konkrétan sushit csinálhatunk belőle:

Az új csákányok egyikével még akár habot is verhetnénk, ha ez a Sims lenne:

A fentiek mellett néhány új emote is érkezik a Fortnite-ba, csak hogy még több módon koronázhassunk meg egy-egy arcátlan fraget. Van, hogy a pénztárcátokba nyúltok az ilyen kozmetikai apróságért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)