Hirdetés

Fortnite - naná, hogy ebben is lesz battle royale mód

|

Megirigyelve a PUBG és társai sikerét, az Epic Games is nekiállt egy hasonló mód készítésének a Fortnite már meglévő harcrendszerével, amit már most kipróbálhatnak a játékosok.

Hirdetés

A loot dobozok mellett az egyik legnagyobb trend a játékvilágban ma a battle royale műfaj előretörése, aminek a legnagyobb győztese a PlayerUnknown's Battlegrounds. Persze mások is szeretnének egy szeletet a gyorsan növekvő tortából, így például az Epic Games nemrég elrajtolt korai hozzáférésű játéka, a Fortnite is egymásnak ereszti a játékosokat, míg csak egy marad.

Hirdetés

A frissen bejelentett módot egyszerűen csak Battle Royale-nak nevezik és tübb más játékhoz hasonlóan száz résztvevő vág neki minden meccsnek, ezúttal egy repülő iskolabuszból kiugorva. A Fortnite esetében a többi hasonló játékhoz képest a játék talán legnagyobb erősségének számító építési rendszer jelenti az igazi csavart, hiszen a PvE módokban a zombik vesztét okozó csapdákat és építményeket is bevethetjük emberi ellenfeleinkkel szemben - persze csak ha előbb összeszedtük a megfelelő nyersanyagokat.

A játék kampányának fejlődéséért aggódó játékosokat egyébként azzal szeretné megnyugtatni az Epic, hogy a Battle Royale módért nem a Fortnite központi csapata felel, így ez a mellékág nem szipkáz el erőforrásokat az alapjátéktól. Az ötlet elmondásuk szerint az Unreal Tournament fejlesztőinek fejéből pattant ki és néhány hónap alatt játszható állapotba is került, amit már most kipróbálhatnak a játékosok egy publikus tesztben. De a Fortnite PvP módja hivatalosan csak a hónap végén, szeptember 26-án rajtol majd el.

Nektek hogy tetszik az új mód?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)