Hirdetés

Fortnite - sosem lesz olyan menő killed, mint ennek a streamernek

|

Rakétával és sniperrel sem olyan könnyű kilőni az ellenfeleket, de akkor lesz igazán nehéz a dolog, amikor egy rakétán állva próbálsz meg mesterlövészkedni.

Hirdetés

A Fortnite battle royale módja köszöni szépen jól van, az Epic Games játékának ingyenes módja egyre több embert csábít el, akik ki is használják a játék adta lehetőségeket.

Hirdetés

Az őszi frissítése egy kis halloween hangulatot is csempészett a lövöldébe, ennek köszönhető, hogy a videón látható rakétának töklámpás formája van. Néhányan rájöttek, hogy a rocket launcher nemcsak halálos fegyver, hanem villámgyors közlekedési mód is, amivel könnyen meglephetjük az ellenfeleket. Mint ahogy tette azt a Zaccubus nevű streamer is.

Ha sikerül utána csinálni, mindenképp osszátok meg velünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)