Hirdetés

Fortnite - kap egy kis törődést a Save the World

|

Nem csak a Battle Royale-hoz jönnek frissítések, az Epic a játék fizetős módjával is szeretne foglalkozni.

Hirdetés

Kezdetben a Fortnite csak a ma Save the World néven ismert módból állt, és az nem volt kimondottan sikeres az induláskor. Ezt követően dobták össze a Battle Royale-t, mely, mint tudjuk, elég népszerű.

Hirdetés

A Save the World nagyjából 8000 forintba kerül, de megvásárlásával járnak extrák a Battle Royale-hoz is. Nem frissül olyan gyakran, mint az ingyenes rész, viszont hamarosan jön a 6.10-es update, mely bővíti a sztorit, hoz egy limitált ideig elérhető, pontvédős módot, és javít a matchmakingen, minek következtében a publikus meccsekben a nehézség a csapattagok átlaga alapján derül ki, nem a meghívóé alapján.

Játszottatok már vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)