Hirdetés

Fortnite - idén már biztosan nem válik ingyenessé a Save the World

|

Hamarosan viszont kedvezményesen meg lehet vásárolni és támogatni a fejlesztést.

Hirdetés

Az Epic Games hivatalos közleményben jelentette be, hogy 2018-ban már biztosan nem fog ingyenesre váltani a Fortnite Save the World játékmódja, a co-opozásért egy darabig még fizetni kell.

Hirdetés

A 2017 júliusa óta korai hozzáférésben működő játékot persze már régóta meg lehet vásárolni, és a különböző csomagokhoz számos játékbeli jutalom is jár, viszont a hivatalos megjelenéssel ingyenessé fogja tenni a módot az Epic. A fejlesztők jelenleg még számos különböző dolgon munkálkodnak a háttérben, és jelenleg nem érzik úgy, hogy teljes valójában megérett a Save the World a free to play időszak kezdetére. 

A hamarosan kezdődő halloweeni Fortnitemares eseményre viszont szintén nagyon készül az Epic, és aki az ünnepség időszaka alatt bejelentkezik a Save the Worldbe, az fenti képen látható Skull Ranger Ramirez és Brainiac Jonesy skineket kapja ajándékba.

A Save the Worldöt pedig várhatóan a jövő héttől kezdve újra kedvezményesen, ezúttal 50%-kal olcsóbban lehet megvásárolni majd - az akció vonatkozik a Standard, Deluxe, Super Deluxe és Limited Founder's csomagokra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)