Hirdetés

Fortnite - rengeteg újdonságot hoz a kampányba a következő frissítés

|

A Battle Royale mellett folyamatosan frissítik, javítják a Save the World módot is.

Hirdetés

Közel egy hónap múlva ünnepelhetjük a Fortnite első évfordulóját. A hihetetlenül népszerű Battle Royale mód mellett természetesen a Save the World kampányról sem feledkezik el az Epic Games - az úgynevezett v5.0 update után szépen megújul majd a játék.

Hirdetés

Az egyik legnagyobb újítás a Canny Valley kampány. A történet első része v5.0 megjelenése után nem sokkal válik elérhetővé, és a játékosok rengeteg új területet fedezhetnek fel a sivatagi területen. A sztori Dr. Vinderman, az "igazi Ray" és a vihar kérdésköreit is érinti, bőven lesz tartalom a történetben is.

Új formában tér vissza a Challenge the Horde mód is, amely során egy előre kiépített bázist védünk a hullámokban érkező ellenségek ellen. A mód harc- és jutalomrendszerét is átdolgozták, és a Mini-Bossok is más algoritmus alapján érkeznek a csatába. Emellett még két új típusú ellenség is bekerül a játékba - a Shielder egy még erősebb verziója, illetve a Zapper nevű figura.

A Collection Book jóval részletesebb és bővebb lesz, mint eddig, a vonatkozó frissítés viszont akár már a v4.5 update-tel élesedhet. Azokat a hősöket, fegyvereket és csapdaleírásokat is megnézhetjük, amelyek nincsenek meg, így lehet tanulmányozni, hogy az egyes tárgyak és azok kombinációi mire lehetnek képesek.

Az in-game funkciók mellett a közösségre is odafigyel az Epic - hamarosan bekerül a Player Reporting rendszer, aminek köszönhetően jelenthetjük az arra érdemeseket. Kapunk visszajelzést, ha egy jelentett játékos büntetést kap - ez lehet egy sima figyelmeztetés, de akár permaban is.

Ti várjátok már a Fortnite Save the World újításait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)