Hirdetés

Fortnite - hetekkel ezelőtt kiszivárgott az új pálya térképe, de mindenki azt hitte, kamu

|

Sőt, volt, aki azt mondta, hogy az ő koncepciórajza, csak egy kicsit átalakítva.

Hirdetés

Nem kell sem térképésznek, sem Photoshop-művésznek lenni ahhoz, hogy valaki összedobjon egy játékbeli térképet - láttuk már néhányszor a GTA VI játékterét is, ahogy azt néhány lelkes rajongó elképzelte.

Hirdetés

Szeptemberben került fel az r/fortnitecompetitive subredditre a Fortnite új, a Chapter 2 indulásával bekerült pályájának térképe, amit a szivárogtató állítása szerint egy az Epicnél dolgozó barátjától kapott. Láthattuk rajta helyszínek neveit, a busz útvonalát, és attól is hitelesebbnek tűnt, hogy nem egy képernyőt fotóztak le homályosan, ahogy az a "szivárogtatásoknál" lenni szokott. A közösség azonban nem hitte el, hogy ez valódi - már csak azért sem, mert nem gondolták, hogy az Epic egyik pillanatról a másikra a teljes tájat lecseréli. Ahogy újabb posztban jelent meg a Redditen, úgy szavazták le hamar.

Október 4-én aztán az ismert szivárogtató, HypeX ismét közzétette, minek hatására ment egy nagy kört a neten. Pár nappal ezt megelőzően bukkant fel egy 13 éves srác, aki azt állította, az egész az ő koncepciórajzán alapszik. A Eurogamer felkereste őt, és azt ugyan nem tudtuk meg, hogy a kép hogyan került hozzá, azt igen, hogy ő lehetett az eredeti szivárogtató, és azután tette ezt az állítást, hogy az Epic kapcsolatba lépett vele. Belátta, hogy hibázott, és tegnap elnézést kért mindenért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)