Hirdetés

Fortnite - kiderült, miket hoz az új battle pass

|

Még csak pár órája a pörög a legújabb szezon, de hamar megtudtuk, milyen skinekért lehet érdemes fizetni.

Hirdetés

A Fortnite meteorokkal beharangozott negyedik szezonja ma délután élesedett, és természetesen ezúttal is bővíthetjük a ruhatárunkat a battle passnek köszönhetően.

Hirdetés

Az Epic Games teasereiből kiderült, hogy az új szezon szuperhősös témát kapott. Ennek megfelelően a skinek "hősies" kosztümök lesznek, illetve az egyéb tárgyak is az adott téma dizájnját követik.

Egyes szinten a Carbide lesz elérhető, de a Wonder Woman inspirálta Valorhoz (71-es szint), és a végső, 100-as szinten feloldható Omega skinhez elég sokat kell játszani. Az összes elérhető hacukát, egy új glidert, illetve egy csáklyát megnézhetitek alább a galériában.

A battle pass, ahogy az előző szezonban, most is 950 V-Bucks-ért, avagy 9,50 dollárért várható ki, de minden játékos számára elérhető lesz az ingyenes verzió, amit 10-es szintig lehet felhúzni. Maradnak a Tier upgrade-ek is, egyenként 150 V-Bucksért (így 150 dollárért már meg is van a 100-as szint), 2800 V-Bucksért, vagy 28 dollárért már alapból a 25-ös szintről indulhatunk.

Nektek hogy tetszik a Fortnite Season 4 témája?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)