Hirdetés

Fortnite - valami történik a lebegő szigettel

|

Az összes rúnával jelölt terület aktiválódott, és furcsa villámok bukkantak fel a lebegő sziget körül. Mi jön most?

Hirdetés

A Season 5 végén a Fortnite titokzatos lila kockája beleolvadt Loot Lake szigetébe, kiemelte onnan és magával vitte egy varázslatos utazásra. A lebegő sziget azóta meglátogatta a Battle Royale térkép runákkal jelölt részeit, aktiválta azokat, a kocka pedig azóta titokzatos villámokat bocsájt ki.

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy mi készül, de mivel a Season 6 a "sötétség felemelkedik" szöveggel érkezett, így valami ilyesmire számítunk. A tematika tökéletesen aláfesti a halloweeni időszakot, így mi arra tippelünk, hogy október 31. körül valami nagy dolog történik majd a csatatérrel. Talán az egész pálya lila sötétségbe borul? 

Annyi biztos, hogy a következő napokban a teljes Fortnite közösség ezen fog pörögni. Nektek mi a tippetek, mi fog történni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)