Hirdetés

Fortnite - repülőket, karácsonyi díszeket és a Creative módot hozta a 7. szezon frissítése

|

Na meg havazást, fagyot, és pár új pályarészt.

Hirdetés

Ma érkezik a Fortnite 7.0-s frissítése, ami nem csak a Battle Royale módot kavarja fel egy kicsit, de hoz egy vadonatújat is.

Hirdetés

A tegnap bejelentett Creative mód a Battle Pass vásárlóinak mától, mindenki másnak december 13-ától lesz elérhető. Ebben saját szervereken készíthetünk egyedi szigeteket (fejenként legfeljebb 4-et), meghívhatjuk a barátainkat, hogy segítsenek építeni, vagy összecsapjunk velük egyedi módokban. Lehet repülni is, hogy jobban átlássuk, mit alkottunk. A maximum 4 órás meneteket félórás videófájlokban menthetjük el.

Emellett elérhetővé válik az X-4 Stormwing repülő, mely 5 utast bír el, illetve túlmelegedő gépfegyverrel szerelték fel. Kapunk néhány karácsonyi csomagolást, amiket járművekre, fegyverekre aggathatunk; megjelent három új helyszín a térképen (Frosti Flights, Polar Peak, Happy Hamlet) más, kisebb pályelemmel együtt; a fagyott területeken csúszkálhatunk, illetve kötélpályák segítik a gyors közlekedést.

A Battle Pass ezt kínálja:

Szokás szerint javítottak egy rakás hibát, finomítottak ezt-azt; a részleteket megtaláljátok itt. Próbáljátok ki az újdonságokat, és mondjátok el, mi tetszik, vagy min kellene még alakítani szerintetek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)