Hirdetés

A jövőbe visz a Fortnite 9. szezonja

|

Egy neonfényben úszó nagyvárossal, robotmacskákkal és sci-fi témájú kozmetikumokkal robbant be az új szezon és az új battle pass.

Hirdetés

Ma megérkezett a Fortnite következő szezonális csomagja, ami ismét hatalmas átalakításokat hozott. Reméljük, hogy mindenki elbúcsúzott a Tilted Towerstől, mert a helyén már egy új, szupermodern nagyváros várja a felfedezőket.

Hirdetés

Az új Neo Tilted terület persze csak a jéghegy csúcsa: rengeteg újdonság fért bele a Season 9 frissítésbe. Első körben itt a cinematic trailer (amiben picit nyugtalanító, hogy a főszereplő turmixot és köpenyt csinált a banánhaverjából):

A szokásos új kihívások és új csatabérlet mellett egy új loot, a Fortbyte is megjelent. Ezek a kis pályán eldugott apróságok új cuccokat nyithatnak meg azoknak, akik fáradhatatlanul összegyűjtik őket. Az új mechanikákat és kozmetikumokat egy új játékmenet videó mutatja be:

Nektek hogy tetszik a sci-fi téma?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)