Hirdetés

Kiszivárgott a Fortnite Shadow vs. Ghost eseménye, jutalmakért harcolnak majd a frakciók

|

Tekintettel arra, hogy mennyire erős jelenléte van a frakcióknak a Fortnite új szezonjában, a közelgő játékmódról kikerült infók azért senkit nem leptek meg nagyon.

Hirdetés

Brutus skin feloldása után a Fortnite Chapter 2 Season 2-ben választanunk kell, hogy a Shadow vagy épp a Ghost frakció oldalára állunk-e. Ennek pedig a jelek szerint nagy jelentősége lesz a jövőben. Az új Battle Pass látványelemei között megtalálható egy retró számítógép is, amin a "coming soon", vagyis a "hamarosan érkezik" felirat olvasható, szóval valószínűleg a készítők egy közelgő leleplezésre utalnak vele. Könnyen lehet, hogy kiderült, mire számíthatunk, elvileg egy Ghost vs. Shadow esemény érkezik, aminek egy új játékmód lesz az alapja. 

Hirdetés

Egy FireMonkey nevű rajongó előásott több sort a kliensből, amelyek az Faction Wars nevezetű új mód érkezésére utalnak. Információi szerint ebben a módban választanunk kell majd egy oldalt, és minél többet harcolunk a választottunk nevében, annál nagyobbra növelhetjük az arra a frakcióra vonatkozó "Intel szintünket". Minél magasabb ez a szint, annál komolyabb jutalmakat kapunk majd. Frakciókat lehet majd váltogatni az esemény alatt, de egyébként egyelőre még nem tiszta, hogy lesz-e ennek bármilyen következménye.

FireMonkey szerint ez az új esemény/játékmód még nem készült el, így még várnunk kell az érkezésére. Kíváncsiak leszünk, hogy hogyan működik majd frakciós csatázás a gyakorlatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)