Hirdetés

Egy tucat Fortnite skin és más apróságok is kiszivárogtak

|

A számtalan újdonság között akad egy-egy különlegesen érdekes, Deadpoolhoz kötődő darab.

Hirdetés

A Fortnite legutóbbi frissítésének köszönhetően az adatbányászoknak bőven lett dolguk. A srácok mélyre vetették magukat a fájlok közé, és találtak majdnem egy tucatnyi új karakterskint, és néhány apróbb cuccot. Az igazán érdekes része ennek, hogy némely tárgy erősen kötődik a mi kedvenc zakkant anti-hősünkhöz.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a fájlok között rejtőző Deadpool tárgyakért még csak fizetnünk sem kell majd, mivel ezek egy-egy kihívás teljesítésével nyílnak meg.

Egyelőre nem tudni, hogy fent látható cuccokat mikor zsákolhatjuk be, de az biztos, hogy a közeljövőben egyszer csak felbukkannak majd a játék mikrotranzakciós üzletében.

A Fortnite ingyenesen letölthető és játszható PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on, iOS-en és Androidon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)