Hirdetés

Hamarosan a Fortnite-ban is játszhatunk osztott képernyővel?

|

A bejelentést hamarosan meg is kaphatjuk.

Hirdetés

A The Game Awardsot nem csupán a díjak kiosztása teszi izgalmassá, a bejelentések és trailerek miatt is érdemes követni, az idei esemény pedig tíz meglepetéssel is készül, amelyek egyike sem szivárgott még ki. Kivéve talán azt, amivel az Epic készül robbantani a díjátadó során, ugyanis a FortniteNews beszámolója alapján idő előtt aktiválódott egy támogatói oldal a Fortnite osztott képernyős módjához.

Hirdetés

Ez alapján a legújabb patch-nak köszönhetően a játék PS4 és Xbox One változatai támogatni fogják majd a helyi osztott képernyőt, azaz két felhasználó is játszhat majd egyszerre ugyanazon a tévén/monitoron. A szivárgás alapján a split-screen kizárólag a Duo és Squad módokkal lesz kompatibilis a Fortnite Battle Royale-ban, a Creative, Solo és Limited Time játékmódokkal, valamint a PvE tartalmakkal nem. 

Az Epic Games pár napja elárulta, hogy új Fortnite információkkal készülnek a The Game Awardsra, jó eséllyel hallani fogunk majd a fenti részletekről is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)