Hirdetés

Fortnite - az új játékmódban táncolni kell a győzelemért

|

Ebben a játékmódban tényleg az lesz a legmenőbb srác, akinek megvannak a legjobb táncos emote-ok.

Hirdetés

A Fortnite játékbeli hírfolyamában felbukkant egy értesítés egy új játékmódról. A móka neve Disco Domination, ami táncba hívja az összes játékost.

Hirdetés

A limitált ideig elérhető mód lényege, hogy a szigeten található táncparketteket minél tovább tartsuk uralom alatt alatt, és ott emote-okat használva pontokat gyűjtsünk. A leírás alapján valószínűleg mindenféle emote pontot ér majd, de nyilván érdemes lesz a legmenőbb táncmozdulataidat elővenni. Mivel fegyverek is lesznek a pályán, ezért érdemes lesz megfontoltan nyomni a csárdást.

A játékmód pontos indulási dátumot még nem kapott, de jó esély van rá, hogy a ma érkező tartalmi frissítés teszi majd elérhetővé. Ha nem, akkor is legkésőbb jövő héten számíthatunk rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)