Hirdetés

Fortnite - jöhet egy 20v20v20v20v20 játékmód?

|

Az Epic megint megbolondítja a Fortnite Battle Royale játékmódját, ezúttal hatalmas csapatok eshetnek egymásnak.

Hirdetés

Az építkezés miatt a Fortnite Battle Royale alapjáraton is elég kaotikus, de bőven lehet még csavarni rajta. A decemberi 50v50 móka után most egy 5 csapatos felállással álltak elő a fejlesztők.

Hirdetés

A tervek szerint a Teams of 20 névre keresztelt időszakos játékmód már holnaptól elérhető lesz, és ahogy a neve is mutatja, 20 fős csapatok esnek majd egymásnak. Itt bizony oda kell majd figyelni, mert simán lehet, hogy egy hatalmas ütközet közepén egyszer csak megérkezik egy tucat ember a domb mögül. 

Emellett egy új helyszín is bekerült a sziget déli részére, ami a Lucky Landing nevet kapta, úgyhogy várhatóan megéri majd errefelé szétnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)