Hirdetés

Fortnite - akár a te építményed is bekerülhet a battle royale szigetére

|

A Fortnite új kreatív módjában megszülető alkotások fontos szerepet játszanak majd a battle royale-ban is.

Hirdetés

A héten jelentette be az Epic Games, és a Battle Pass tulajoknak már elérhetővé is vált a kreatív mód, ahol mindenki egy saját szigeten garázdálkodhat, és nemcsak menő dolgokat építhet, de akár saját játékmódokat is alkothat.

Hirdetés

A YouTube napokon belül tele lesz jobbnál jobb alkotásokkal, de az Epic szeretné, ha nemcsak itt gyönyörködhetnénk bennük. Éppen ezért létrehoznak egy helyet a battle royale szigeten, a közönség pedig hétről hétre megszavazhatja, melyik rajongói alkotás kerüljön be oda, hogy aztán a loot után kutatók szétverjék.

"Folyamatosan érkeznek majd ide az új dolgok. Úgy gondoljuk, hogy ez egy csodálatos módja annak, hogy együtt építsük tovább a játékot.

- mondta Donald Mustard, a Fortnite kreatív rendezője. Kíváncsian várjuk, milyen zónákkal rukkolnak elő a rajongók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)