Hirdetés

Fortnite - kitört a vulkán, elpusztult a Tilted Towers

|

Közel már a 9. szezon kezdete, fontos változások mennek végbe a Fortnite világában.

Hirdetés

A Tilted Towers a Fortnite: Battle Royale területének egyik legismertebb helyszíne. Az Epic már egy ideje utalgat arra, hogy valami történni fog vele, de csak most tette a földdel szinte teljesen egyenlővé.

Hirdetés

Kitört a 8. szezonnal bekerült vulkán, miután a Loot Lake-nél kinyílt egy vault, ahol hat, korábban a játékból eltávolított eszköz (Grappler, Bounce Pad, Infinity Blade, Tactical SMG, X-4 Stormwing, Drum Gun) jelent meg. A játékosok dönthették el, melyiket szeretnék visszakapni; a választás végül a Drum Gunra esett, annak oszlopát verték szét a leggyorsabban. A vulkán nem csak a Tilted Towerst pusztította el (a központi épület kivételével), a Retail Row és más területek is sérültek.

Az eseményeket sajnos nem élhette át mindenki, de az Epic megígérte, hogy közzétesz visszajátszásokat. A 9. szezon május 9-én veszi kezdetét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)