Hirdetés

Fortnite - ilyen lesz az Epic új játéka

|

Nemrég megosztottak a srácok egy videót a játékmenetről, viszont most a fejlesztők magyarázatával kiegészítve jobban megismerhetjük a játékot.

Hirdetés

A leginkább az Unreal Engine fejlesztéséről ismert Epic Games már egy jó ideje fejleszti a Fortnite nevű érdekes hibridet, amely a korábbi játékaikkal ellentétben egy meglepően rajzfilmszerű, komikus alkotás lesz. Persze azért továbbra is a többjátékos módot helyezik a középpontba. Már korábban is volt belőle gameplay, viszont most a srácok újra visszatértek a korábbi anyaghoz, hogy narrációval kiegészítve áruljanak el nekünk dolgokat a játékról.

A korábbi pár perces kis videó most nem kevesebb, mint 10 percesre bővült, ugyanis Cameron Winston rendszertervező és K.L. Smith közösségi menedzser rendkívül részletesen beszélnek a játékról, amely többek között shooter és szerepjátékos elemeket is magába foglal, megfűszerezve egy kis craftinggal. A két fejlesztő beszél a különféle karakterosztályokról, erőforrásokról, csapdákról és az ellenfelekről is.

Ti várjátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)