Hirdetés

A világ több nagyvárosában is találni a Fortnite következő szezonjára utaló nyomokat

|

Már tényleg nincs messze az új szezon indulása, így ez Epic beindította a hype-gépezetet.

Hirdetés

A Chapter 2 megjelenése alaposan felfrissítette a Fortnite Battle Royale-t, de a fejlesztők megtartották a szezonokkal operáló modellt, így továbbra is néhány havonta érkeznek majd a nagyobb változások, újdonságok. Ha minden jól megy, a héten be is fut a következő nagy frissítés, és bizonyos utalások alapján már lehet találgatni, hogy milyen jellegű tartalmakat fogunk kapni.

Hirdetés

Az Epic Games egy ARG-szerű mókával kezdte meg a második szezon felvezetését. Ennek részeként világszerte több nagyvárosban, például Sao Paulóban, Párizsban, San Franciscóban és Melbourne-ben is megjelent egy rejtélyes reklám, amelyen egy arany kézlenyomat látható, valamint egy telefonszám, amit felhívva egy előre rögzített üzenetet hallhatunk.

Possible leak/teaser found in a metro? (i didnt take this video) from r/FortNiteBR

Az üzenetek ugyan különböznek egymástól, azonban a legtöbb valamiféle ügynököket említ, és mindegyik után az hallható, ahogy egy macska felköhög egy szőrcsomót.

Közben a játékban is találni érdekességeket, ugyanis a sziget Eye Land nevű területénél több bútordarab is arannyá változott valamilyen oknál fogva. Egy rajongói elmélet szerint egy Midász király-féle érintés állhat a dolog középpontjában, erre utalhat a kéznyom, illetve a korábban kiszivárgott Oro skin is, ami tulajdonképpen egy aranyból lévő csontváz.

Fortnite Season 2 Chapter 2 Theory from r/FortNiteBR

Ráadásul itt még nincs vége a tease-eléseknek, mivel a Fortnite Discord-csatornáján megjelent egy The Agency nevű bot, ami több felhasználóra is egy "Activated" elnevezésű jelzőt aggatott. Ugyanez történt a játék Reddit-oldalán is néhány taggal, de egyelőre csak találgatni lehet, hogy mit is jelent mindez.

A játék második szezonja elméletileg február 20-án élesedik, szóval már csak néhány napot kell várnunk arra, hogy fény derüljön arra, mit is hoz a folytatás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)