Hirdetés

A Fortnite az Apex Legendshez hasonló újraéledésrendszert kap

|

Egy furgonnál tudjuk majd visszahozni az életbe elesett csapattársainkat.

Hirdetés

A Fortnite alkotói sosem próbálták titkolni, hogy a jól működő rendszereket simán átveszik a többi sikeres battle royale játéktól. A pingelés után pedig most az Apex Legends halál utáni újraéledős rendszerét is beemelik a harcokba.

Hirdetés

Ez nagyjából ugyanúgy működik majd, mint az Apexben, csak itt egy furgon szolgál az újraéledés színhelyéül. Ha a csapattársunkat kilövik, akkor a tárgyai mellett egy reboot kártyát is eldob. Ezt kell összeszedjük, majd meg kell keressük a legközelebbi furgont, hogy ott visszahozzuk a halálból a pórul járt szövetségest.

A nehezítés viszont az, hogy amint aktiváljuk a járművet, az irgalmatlanul elkezd majd dudálni és egy hatalmas fényoszlopot is fellő az égbe, tudomására hozva ezzel a környékbeli ellenfeleinknek, hogy sebezhetőek vagyunk. Miután a pajtásaink újra az élők sorát gyarapítják, a furgon lemerül és fel kell töltődjön, mielőtt újra használhatnánk. 

Azt pontosan nem lehet tudni, hogy a feléledés folyamata vagy az újratöltés mennyi időt vesz majd igénybe, de jövő héten minden kiderül, amikor is elstartol a legújabb frissítés.

Ti mit gondoltok az új funkcióról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)