Hirdetés

Exkluzív ajándékok és vadonatúj kihívások várnak ránk a Fortnite ünnepi bulija során

|

Az Epic Games játéka sem marad ki a karácsonyi ünneplésből.

Hirdetés

Akár szeretjük a játékot, akár nem, azt el kell ismerni, hogy a Fortnite Battle Royale játékosai ritkán unatkoznak, hiszen a fejlesztők folyamatosan meglepik őket ilyen-olyan újdonságokkal. A Star Wars-os tartalmak után pedig most a karácsonyé a főszerep, hiszen elindult az idei Winterfest, melynek során csak úgy dőlnek majd az ajándékok.

Hirdetés

Egészen január elejéig tart, így bőven van időnk kiélvezni az ünnepi mókát. December 18-tól kezdve 14 napon át minden nap zsebre vághatunk egy ingyenes cuccot, ha meglátogatjuk a játékbeli Winterfest Lodge-ot. Ezek között akadnak például öltözékek, gliderek és csákányok is, amelyek mind-mind exkluzívak, tehát kizárólag az esemény során csaphatunk le rájuk.

Ezeken felül új kihívásokat teljesíthetünk a Winterfest során, ráadásul az Epic több olyan dolgot is visszahoz, amelyek időközben kikerültek a játékból és átvándoroltak a Vaultba. Így például rövid időre ismét elérhetővé válik egy csomó fegyver, illetve több korábbi Limited Time Mode is visszatér, köztük például a Wick's Bounty, az Arsenal vagy épp a Zone Wars.

Az ünneplés december 18-tól január 2-ig tart, viszont az ajándékokat egészen január 7-ig bezsákolhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)